Winnen : Een groot  boekenpakket! 

 

In dit pakket zitten 6 boeken! 3 zijn er biografieën, 2 romans en een boek die ik leerzaam noem (kind, wat geef ik je mee).

Om Levenhaast en Kijk maar even wat je doet heb ik een traantje gelaten. Albert moet naar huis, heb ik enorm om gelachen. Wachten op Bojangles lees je door de ogen van een kind met veel humor. Kind wat geef ik je mee is leerzaam of heel herkenbaar. De ontdekking van Paaseiland is leerzaam en spannend.

De boeken zijn allemaal 1 keer gelezen, maar allemaal van het afgelopen jaar Qua uitgave. Ik ruim mijn boekenkast op ( zo nu en dan komt er dus een win-actie online).

Wat moet jij doen om kans te maken? Even een mailtje naar mij sturen met je adres en geef in je mailtje aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden.

(email je deelname naar: tazintotherasmus@hotmail.com)

 

Voorwaarden: De Winnaar moet zelf de verzendkosten betalen. ( Je hebt voor dit bedrag wel 6 prachtige boeken die in de winkel samen rond de 80-100 euro kosten)!

Met post NL in Nederland is dat 6,95 (Belgie is 9,60 met post.n zonder track en trace, met T&T moet ik opzoeken. Ik schat rond de 13 euro).

Naar Belgie met kiala 7,50 en in  Nederland met Kiala 3,95.

Deze actie loopt tot en met 17 mei 2017, 16.00 sluit de deelname. Ik ga uit alle namen een winnaar loten en de winnaar krijgt een mailtje van mij terug. De naam maak ik hier ook bekend later!

De boeken blijven een maand geserveerd.  Geen verzendkosten ontvangen?  Is een nieuwe winnaar op 17 juni 2017!

One Comment Add yours

  1. Monique Jorink heeft gewonnen! !!!

    Like

Leave a comment