Kerstvakantie 

zo. Ik ben na een bevlogen jaar echt toe aan vakantie. Ik neem eigenlijk nooit vrij.

Maar vanaf vrijdag 22 december ben ik vrij tot in het nieuwe jaar.  Natuurlijk ga ik wel lezen in mijn vakantie. Maar geen recensie exemplaren…..  Ik neem daar ook even een ruime week vrij van.

Iedereen die dus nog op een recensie zit te wachten…. in 2018 ga ik weer van start met goede moed. Uitgerust. Opgeladen en klaar voor een nieuw jaar met prachtige boeken. 

De boeken die ik lees in mijn vakantie daar komen gewoon recensies van. Ik weet alleen nog niet wanneer. 

Mijn Vakantie Staat vooral In Het teken VAN uitrusten En opladen.  En er even op uit gaan. Maar vooral even niks moeten.  (Lezen voelt niet aan als moeten, hoor. Maar mijn werk wel 😉). Ik wil helemaal Zen 2018 in gaan. 

Het was een prachtig boekenjaar! Op persoonlijk vlak ook een aantal dieptepunten. Gezondheid ook. Ik hoop dat 2018 op dat gebied beter gaat worden. En nog meer mooie boeken te lezen. Met ruim 150 gelezen boeken op de teller in 2017 komt dat wel goed in 2018. Gewoon nog minder tv kijken. Een boek lezen  is veeeeeeeel leuker en ontspannend. 

Er komt nog een doktersbezoek aan met een van mijn ouders. Ik hoop dat het allemaal goed afgesloten kan worden. Als mantelzorger is het leven druk en heftig. Ik heb dus echt gewoon even tijd voor mezelf nodig. Dus neem dat gewoon.

 Een fijne vakantie. Fijne kerstdagen en een geweldig goed 2018 voor jullie allemaal! 

2 thoughts on “Kerstvakantie 

  1. Neem je tijd meis. Wij zitten hier ook. In het nieuwe jaar ga ik de boel ook weer wat oppakken na maandje time out. Langzaam dat wel maar het komt wel.

    Geniet van je vrije tijd en we zien elkaar wel weer in de recensies enz.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s