**Winnen**—–> Een pakket met boeken over de 1ste en 2de wereldoorlog.

Twee hele dikke boeken en een iets dunner boek, kun je winnen via deze blog (en bijbehorende facebook groep). Deze boeken zijn nieuw en hebben een waarde van ruim 60 euro samen.

De snoepjes krijg je erbij, de bladwijzer ook.

Wat doe je om kans te maken?

Geef antwoord op deze vraag :

Welk oorlogsverhaal spreekt je enorm aan?

Verloting dmv lootjes. Om 16.00 op 28 februari 2018 , sluit de pot.

Let op : de winnaar draagt zelf de kosten voor de verzending.

5 Comments Add yours

  1. Ik loot graag mee, ben zeer geïnteresseerd in boeken van de oorlogen . Het boek wat van deze 3 mij het meest aanspreekt is Van Patriot tot Activist , omdat dat verhalen zijn uit de kampen. Ik heb veel bewondering voor de mensen die het mee gemaakt hebben en onder erbarmelijke omstandigheden soms alsnog wisten te overleven. Hoe kon het , dat vergt een enorme wilskracht.

    Like

    1. Shirley je hebt gewonnen. Neem je even contact met mij op. Via facebook tazzy jeninga

      Liked by 1 person

  2. shannadc says:

    Erich Ludendorff spreekt mij het meest aan omdat deze een inkijk biedt van binnen uit. Al zijn de andere titels ook niet te versmaden.

    Like

  3. ansstier says:

    Ik lees graag waargebeurde verhalen over WO-2. Het laatse boek dat ik heb gelezen was Alleen Hij. Een thriller gebaseerd op ware gebeurtenissen. Knap hoe dit in elkaar gezet is. Ik loot graag mee. Het lijken mij interssante boeken.’

    Liked by 1 person

  4. Vandaag de gewonnen boeken ontvangen. Zo mooi , dat worden weer heel wat leesuurtjes ! Dank je wel Tazzy en uitgeverij Aspekt !

    Liked by 1 person

Leave a comment