Alice Bakker & Elly Godijn- Angela & Emma- Weerzien

In dit Godijntje krijg je het verhaal te lezen, van de tweelingzussen: Angela en Emma. Ze waren vroeger heel close. Maar toen Emma 18 werd, is ze plotseling het leven van haar familie uitgewandeld. Angela is haar nooit vergeten. Angela begint vermoedens te krijgen dat er meer aan de hand was dan ze oorspronkelijk dacht. De moeder van de zussen geeft me de kriebels. Angela wil weten waar haar zus is en gaat op onderzoek uit.

Er gebeuren dingen, waardoor je mond openzakt van verbazing. Het is ook best emotioneel, dit verhaal. Het zet je aan het denken, raakt je en laat je niet meer los. Als lezer, wil jij ook de waarheid weten.

Ik kijk uit naar het de *dikke* roman. Dit boekje is een soort van aanloop naar de Roman die Bakker en Godijn, samen hebben geschreven. Hét eindigt nogal abrupt en laat je achter met het idee, dat je zsm verder wilt lezen. Je sluit deze 2 zussen in je hart.

Het leest snel, je bent er zo doorheen en het doet precies, wat het moet doen: je goed nieuwsgierig maken daar de roman. Het verhaal heeft mij te pakken. Precies waar een godijntje voor bedoeld is: De aandacht trekken van de lezer, om auteurs te ontdekken en dan ander werk van ze op te pakken. Maar andersom is het ook leuk. Als je al boeken kent van de auteurs, is een kort verhaal juist een fijne extra. Het werkt echt, in mijn ogen. En de kwaliteit is ook goed. Ik heb er nu ongeveer 4 gelezen en ben erg enthousiast over het concept.

Dit boekje krijgt van mij 4 ****.